Sabadell Antic a la Biblioteca del Safareig de la Creu Alta

 

Des de el dia 1 de desembre fins el 18 de gener de 2018, es pot veure l’exposició de fotografies de Sabadell Antic a la Biblioteca del Safareig de la Creu alta, carrer Papa Pius XI, 165 de Sabadell, son imatges del fons documental de la Secció d’Història de la UES, s’han digitalitzat fotografies antigues que han estat cedides per socis o els seus hereus, d’altres trobades que no es sap qui les va fer. Es un repàs molt interessant i curiós, val la pena anar-hi.

Desde el día 1 de diciembre hasta el 18 de enero de 2018, se puede ver la exposición de fotografías de Sabadell Antiguo en la Biblioteca del Safareig de la Creu Alta, calle Papa Pius XI, 165 de Sabadell, son imágenes del fondo documental de la Sección de Historia de la UES. Se han digitalizado fotografías antiguas que han sido cedidas por socios o sus herederos, otras han sido encontradas sin saber quién es su autor. Es una retrospectiva del pasado de nuestra ciudad, vale la pena verla.

From the 1st of December to the 18th of January 2018, you can see the exhibition of photographs of Sabadell Ancien in the library of the “Safareig de la Creu Alta”, Pope Pius XI street, 165th of Sabadell, are images of the documentary background of the history section of the UES. Have been digitized old picture that have been ceded by members or their heirs, others have been found without knowing who their author is. It is a retrospective of the past of our city, it is worth seeing.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s