Exposició de Salvador Berdajín

 

Novament el nostre company Salvador Berdajin exposa  a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac, dins del seu local social del Centre Civic Antigues Escoles de Mas-Rampinyo, carrer Alt de Sant Pere, 73 , acullen el meu treball fotogràfic dut a terme a Bòsnia el passat 2013.

Aquesta exposició és el seguiment cronològic dels Actes del Memorial per les víctimes en el 18è Aniversari del genocidi a Srebrenica, són el seu testimoni fotogràfic del què va viure a l’entorn dels familiars dins del Memorial i com a acte final en l’espai compartint la sepultura de les restes del fill gran de la família Begic Hasib, després d’obtenir-ne el consentiment de la família per acompanyar-los en aquest acte tan íntim i dolorós.

Un cop acabada la seva estada amb ells, va adquirir el compromís amb si mateix de què hi donaria la més amplia difusió d’aquells fets que resten quasi oblidats avui en dia, malgrat ser tan recents i d’una magnitud que ens hauria de fer pensar.

Són fotografies muntades en marcs de fusta negre, en les que hi predomina el to monocromàtic amb matisos de color, algunes d’elles de gran format que van de les mides de 80×60 fins a 130×100. Les fotografies es presenten agrupades en 5 parts acompanyades pel seu relat de les sensacions i emocions viscudes durant aquells tres dies i que donen comprensió a aquest  treball gràfic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s