Exposició fotogràfica d’Antoni Carbonell

L’Antoni Carbonell fa 60 anys que fa fotografia, ens explica que sempre li han agradat les flors i la muntanya.

“Si no et dediques plenament a la fotografia, tens èpoques, de jove vas a concursos, després, quan et cases i tens fills, el tipus de fotos que fem, es diferent, però quan els fills marxen i et jubiles,  accentues la teva afecció.”

En el seu cas, les flors i molt especialment les orquidàcies , sempre l’han atret. Té un arxiu de 60.000 negatius de quan feia analògic, i ara ja compte amb uns 25.000 arxius digitals.

Soci de la UES des de fa mes de 65 anys, té la medalla d’or de la Entitat. Forma part de la Secció de Història de la UES, i amb els seus companys, es dedica a recopilar, digitalitzar i ordenar, fotografies antigues de la nostra ciutat, Sabadell. Avui ja compten amb 75.000 arxius del patrimoni de la ciutat.

La Secció de Foto Vídeo de la UES, agraïm al Antoni Carbonell, la seva amabilitat al permetre que puguem presentar aquesta exposició d’una petita part de la seva obra.

SECCIÓ DE FOTO VÍDEO DE LA UES

Podeu veure la seva exposició sobre orquídies al Restaurant Buxó (carrer de Gràcia 102, Sabadell) fins a finals d’aquest mes.

IMG-20160601-WA0001

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s