Catalunya i Mèxic units per al fotografia

Als inicis del 2014 es va establir una col·laboració entre la Secció de Fotografia de la UES, (Unió Excursionista de Sabadell), i l’Orfeó Català de Mèxic.

 

Es va iniciar al gener d’aquest any amb una primera exposició per part de la UES amb el tema Sabadell per fer homenatge a la ciutat on és la Secció de Fotografia i l’entitat, es va continuar amb una segona exposició al juny sota el tema de Catalunya. Ara aquest mes d’octubre hi ha exposada a la seu de l’Orfeó, una tercera exposició amb el tema Catalunya: Tradicions i folklore. Hi ha exposades unes 30 fotos que gaudiran del seu lloc allà fins a finals de novembre. A més aquesta última exposició va comptar amb la visita el passat diumenge dia 12 d’octubre d’en Miquel Calçada, home conegut a la nostra ciutat i amb bones relacions amb la nostra entitat. L’exposició va rebre la visita d’unes 220 persones que havien anat a una conferencia dins els actes del Tricentenari.

 

Però això no acaba aquí, ara per part de Catalunya s’ha proposat a l’Orfeó que faci un concurs de fotografia a tots els seus socis amb el tema: Mèxic. Aquest concurs està organitzat per l’Orfeó però recolzat i assessorat per la UES que serà qui farà de jurat i atorgarà els 3 premis a les 3 millors fotografies. En aquest concurs també hi col·labora el restaurant de l’Orfeó promocionant-lo i encoratjant als seus clients per tal que hi participin. Després una selecció d’aquestes fotografies viatjaran a Catalunya per ser exposades a la seu de la UES i altres locals de al ciutat de Sabadell com: Restaurant Peacok, Restaurant Buxó, Residència Allegra, etc.

 

Aquestes fotografies arribaran aquí a primers de novembre.

 

Aquí podeu veure una mostra de l’exposició actual que hi ha penjada a l’Orfeó de Mèxic.

 

Expo_mèxic_octubre_2014-14 Expo_mèxic_octubre_2014-16 Expo_mèxic_octubre_2014-6 Expo_mèxic_octubre_2014-1

Anuncis

Un pensament sobre “Catalunya i Mèxic units per al fotografia

  1. Retroenllaç: La Secció de Foto de la UES al Diari de Sabadell | Secció de fotografia de la UES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s